Rendkívüli hír: lemondott a szombathelyi fúvószenekar elnöke

0

Most kaptuk a hírt, hogy Trajbár Balázs, a Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület elnöke 2015. október 1-i hatállyal lemondott tisztségéről.

Információink szerint az elnök mellett a teljes vezetőség lemondott az egyesület éléről, melynek új elnöksége pár héten belül, egy rendkívüli közgyűlésen kerül megválasztásra.
A távozás okáról megkérdeztük az elnököt, aki elmondta, hogy személyes okok miatt döntött a lemondás mellett.

Trajbár Balázs 2011-ben váltotta az elnöki poszton Pávé Kálmánt, korábbi elnököt, jelenlegi alelnököt. Elnöksége alatt ünnepelte a zenekar 55 éves jubileumát, 2013-ban elsőként kapták meg a város által alapított az „Év Civil szervezete díjat”, 2014-ben pedig ismét megrendezésre került a nemzetközi fúvósfesztivál, melyet az idei, jubileumi, tizenötödik fesztiválprogram követett.

Szintén ebben az időszakban, 2014 februárjától került a Hírlevél Plusz internetes hírportál az egyesület üzemeltetésébe – a Smidt Múzeumért Alapítvány mellett -, melynek keretében külön rovatban, több ezer képpel és több száz percnyi videóval került bemutatásra a zenekar tevékenysége. A működtetést végül – a tulajdonossal és az egyesület vezetőségével való egyeztetés után – a Fúvósmuzsikáért Alapítvány vette át 2015. július 1-jétől.

Az elnök lemondásával egy időben felfüggesztésre kerül a fúvószenekari rovat a Hírlevél Pluszon. A tulajdonos egyeztetéseket folytat a Fúvósmuzsikáért Alapítvány kuratóriumával a további lehetőségekről.

A korábbi tartalmak azonban továbbra is elérhetők lesznek a weboldalon.

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tizenkilenc + tizennyolc =