Pályázati siker a Bolyai Gimnáziumban

0

A szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium is elnyerte a Minősített Tehetséggondozó Műhely címet. A megtisztelő elismerés további lehetőségeket nyújt, hogy a rangos iskola még kiemeltebben foglalkozhasson tehetséggondozással.

Az Új Nemzedék Központ által meghirdetett pályázat célja, hogy tehetséggondozó és mintaintézmények hálózata épüljön ki szerte az országban. A pályázati siker biztosítja, hogy a nyertes iskolák öt éven keresztül kiszámíthatóan és rendszeres újrapályázás nélkül tudjanak foglalkozni a rájuk bízott kiemelkedő tanulókkal. A pályázat továbbá szabad kezet biztosít az intézmények pedagógusainak, ők döntenek a források felhasználásáról is.

A pályázat lehetővé teszi a diákok mentorálasával foglalkozó tanárok méltóbb elismerését, a szükséges eszközök beszerzését, és a tanulmányi versenyek utazásai költségeit is megtéríti. A szombathelyi Bolyai Gimnázium az ELTE gyakorlógimnáziumaként újra bebizonyította, hogy magas szintű szakmai munka folyik az intézmény falai között.

ELTE-SEK
Kép: szombathelypont.hu

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

15 − nyolc =