Ndrew’s Acoustic a Szimfónia Kávézóban (galériával)

0

Február 19-én kedd este került megrendezésre a Szimfónia Kávézóban a Keddi Élőzene elnevezésű zenei rendezvénysorozat, melynek e heti vendége az Ndrew’s acoustic nevű formáció volt.

A zenekar tagjai (Czirók András, Hargitai András) a rockerek által jól ismert Red Rockets zenekar zenészei, habár a fiúk közös zenei múltja korábbra nyúlik vissza. 2010-ben az APEX nevű ősi zenekar újraélesztésével kezdődött a közös munka.

Ahogy telt az idő, az együttzenélés eredményeképpen egyre több akusztikus dal gyűlt össze a már meglévő sajátok mellé. A srácok úgy gondolták, hogy a dalok önállóan is megállnák a helyüket, ezért az APEX mellett egy új felállásban is elkezdtek zenélni.

2015-ben az Átjáró tehetségkutatóban (ahol különdíjat nyertek), még név nélküli zenekarként indultak, a kreativitásnak köszönhetően itt döntöttek az Ndrew’s acoustic név mellett. (a név egyébként a két András keresztnevéből adódott.)

A tehetségkutatón szerzett tapasztalatokat a srácok két másik zenekarban is kamatoztatják.
A közeljövőben új dalok is tervben vannak, melyeket megfelelő, stúdió körülmények között lemezre szeretnének venni.

Az este folyamán több ismert előadótól is felcsendültek dalok, hallhatunk többek között Rómeó Vérzik, Alvin és a Mókusok és Tankcsapda feldolgozásokat is a saját dalok mellett.

A zenekar könnyedén megtalálta a hangot a közönséggel, hisz a közönség sorait közeli ismerősök és barátok alkották. A remek hangulatú estén mindenki talált magának ismerős dalt, amit a hallgatóság sok esetben közösen énekelt a fiúkkal.

A zenekarral legközelebb március 2-án Bükön, március 9-én pedig Hegyfalun találkozhatunk a 9. alkalommal megrendezett APEX emlékkoncert keretében, ahol a srácok másik három zenekara is fellép (Red Rockets, Galeri, APEX).

Elérhetőségük:

https://www.facebook.com/NdrewsAcoustic/
https://www.facebook.com/redrocketszenekar/
https://www.facebook.com/GaleriRockBand/

Kiss Eszter

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 17 =