Az ELTE Savaria Egyetemi Központjának májusi programjai: folytatódik az ELTE helyben van című programsorozat, díjnyertes alkotásokat nézhetünk meg, de egy hangversenyt is meghallgathatunk a Szent Márton templomban.

Május 15.

Az ELTE helyben van című rendezvénysorozat keretében  a Természettudományi Kar tart fórumot május 15-én 14.30-tól. Szőnyi Tamás, az ELTE Matematika Intézet igazgatója “Egy holland matekfeladattól a Turán-tételig” a gráfelméletről, Kordos László professzor “Emberré lettünk”, Bérczi Szaniszló pedig “NASA holdkőzetek vizsgálata” címmel tart előadást.

Május 16.

​Az ELTE SEK Zenepedagógiai és  Vizuális Művészeti Tanszék  közös programját május 16-án, kedden 18 órától rendezik meg az “OTDK-n jártunk….”  címmel. A Zenepedagógiai Tanszék, Liszt-termében kerülnek bemutatásra a  XXXIII. OTDK​ ​ Művészeti és Művészettudományi szekciójában​​ ​díjat nyert és sikeresen szereplő  hallgatók  pályamunkái és alkotásai. 

Május 20.

Hangversenyt rendeznek a Szent Márton Plébániatemplomban május 20-án 17 órakor, bemutatják a veszprémi Székesegyházi kottatár legfrissebben feltárt műveit, Johann Nepomuk Fuchs (1766-1839) osztrák zeneszerző darabjait. Közreműködnek: a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola Kamarakórusa, a Pannon egyetem Kórusa és a szombathelyi ELTE Savaria Zenepedagógiai Tanszék Kórusa. 

Merklin Tímea
H+

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tíz − kilenc =