Légy szállodatulajdonos, szelfizz a szállóval! – a Berzsenyi Könyvtár felhívása

0
Kép: H+ archívum

Száz évvel ezelőtt, 1914. április 8-án kezdődött el a Savaria Szálló építése. Ez alkalomból a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Vasi Múzeumbarát Egylet a meghirdetett november 5-i centenáriumi rendezvény – kiállítás és kerekasztal beszélgetés – mellett a napokban két felhívást is közzé tett.

Legyél Te is szállodatulajdonos! – Tervezd meg a honlapodat!

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár szállodai honlapkészítő versenyt hirdet általános iskolai felső tagozatos és középiskolás diákok számára.

A centenárium apropóján háromfős csapatok jelentkezését várjuk. (Egy iskolából több csapat is nevezhet.)

A szállodai weboldal megtervezhető az 1915-ös átadáshoz kapcsolódóan, lehet napjainknak megfelelő, mintha a szálló ma is üzemelne és akár megtervezhető a jövőben is. Vajon milyen lenne a Savaria Szálló honlapja mondjuk 2050-ben? Egyetlen kitétel, hogy az épület funkcióját meg kell tartani, szálloda vagy vendéglátóhely működhet benne.

Az előzetes tájékozódáshoz, „ötleteléshez” elsőként javasoljuk a Facebook-on a Savaria Szálló néven létrehozott közösségi oldalt: https://www.facebook.com/SavariaSzallo?ref=hl

Jelentkezés határidő: 2014. október 10.

A jelentkezési lap megtalálható a könyvtár honlapján (www.bdmk.hu). Innen letöltve, a pontos adatok kitöltése után, kérjük a következő e-mail címre elküldeni a megadott határidőig: bedit@bdmk.hu.

Az elkészült honlap beadási határideje: 2014. november 28.

A pályázat részletes kiírása és a gyakorlati tudnivalók megtalálhatóak a könyvtár honlapján (www.bdmk.hu). Az elkészült honlap linkjét kérjük a következő e-mail címre elküldeni a megadott határidőig: bedit@bdmk.hu.

A csapatokat a díjátadásról e-mailben értesítjük. Kapcsolattartó: Szalainé Bodor Edit (94/513-530)

Az értékes nyeremények felajánlói: Hotel Claudius, Park Hotel Pelikán, Gól Vendéglő, Görög Pizzéria, Fair-Tech Szerviz Kft.

[divider]

Készíts szelfit a szállóval!

A felhívásra bárki jelentkezhet egy magáról készített fotóval, melyen bemutatja, hogyan is látja önmagát és ezt a gyönyörű épületet, viharban, napsütésben, hajnalban vagy akár éjszaka.
Az elkészült fényképeket a Facebook-on, a Savaria Szálló néven létrehozott közösségi oldalra kérjük hozzászólásban elküldeni. A legjobb szelfit díjazzuk.

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + tizenkilenc =