Közel 470 órát dolgoztak az önkéntesek a Savaria Karneválon

0

A Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Közalapítvány ebben az esztendőben is fontosnak tartotta a karneváli önkéntes munkát. A karneváli önkéntes programot 2013-ban is a Vas Megyei Önkéntes Centrum szervezte és koordinálta. Az idei karnevál színvonalas megvalósítását nemcsak felnőtt önkéntesek, hanem diákok is segítették, akik a karneváli munkájukkal iskolai közösségi szolgálatukat is teljesíthették.

A karneválon 90 fő végzett önkéntes tevékenységet különböző feladatokban:

  • A csütörtöki tüzes játék és a jelmezes felvonulások ideje alatt a lelátoknál a helyjegyes vendégek útbaigazításában, helyrekísérésében segédkeztek valamint a kordon biztosításábanis szerepet vállaltak.
  • A rendezvényre látogató turisták körében kérdőíveztek. A turisták véleményét, tapasztalatait gyűjtötték össze a rendezvénnyel kapcsolatban előre elkészített kérdőív alapján személyes interjún keresztül.
  • Az önkéntes centrum pavilonjában koordinátori, adminisztrációs munkát láttak le. A rendezvényen önkéntes szolgálatot teljesítőkönkéntes munkaóráit dokumentálták, pólót, kitűzőt osztottak.
  • A civil korzó pavilonjainak összeállításában segítettek.
  • A rendezvény ideje alatt a különböző helyszíneken adódó feladatok ellátásában is örömmel vettek részt: lelátók számozása, székek pakolása, diadalív felügyelete

A szolgálatot válallók 469 óra 20 perc önkéntes munka órával járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

Köszönet minden lelkes és segítőkész önkéntesnek!

Vas Megyei Önkéntes Centrum

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 18 =