A H+ Média és Kulturális Egyesület közleménye.

Lovass Tibor az elmúlt évek során rendkívül sokat tett annak érdekében, hogy a Szombathelyi Médiaközpont felületein nagyobb szerepet és megjelenést kapjanak a Szombathelyen és Vas megyében tevékenykedő civil szervezetek. Ezzel jelentősen segítette az elmúlt években a civil szerveződések programjainak és tevékenységének bemutatását, hozzájárult a civil szféra és a nyilvánosság közötti objektív kapcsolat megteremtéséhez is.
 
Tevékenységével és szakmai tapasztalatával hozzájárult a civil szervezetek önkénteseinek, tagjainak kommunikációs készségfejlesztéséhez, emellett a szakmai együttműködő partnerekkel olyan, széles körben elérhető képzéssorozatot hozott létre, mellyel tovább segítette a civilek kommunikációs megjelenését.
 
Az általa kezdeményezett “Az év civil zsurnaliszta-díj” megalkotásával erősítette a civil szervezetek tagjainak bizalmát a médiával kapcsolatban, és segítette civil újságírói ténykedésük fejlődését.
 
A H+ Média és Kulturális Egyesület ezúton köszöni Lovass Tibor szakmai támogatását és segítségét, amelyre a jövőben is számít.  Az eddig elindított, a civilek kommunikációját elősegítő projekteket az egyesület kiemelten fontosnak tartja, és azokat tovább folytatja.
 
Szombathely, 2019. március 14.
H+ Média és Kulturális Egyesület
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

tizennégy + három =