Együttműködve az Új Nemzedék Szombathely Közösségi térrel, a Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház minden évben lehetőséget kíván biztosítani amatőr művészek számára, hogy bemutathassák alkotásaikat, tehetségüket a közönségnek. Az idei évben sincs ez másként, Horváth Gergő, tehetséges fiatal alkotó kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők az Óperint utcában.

Horváth Gergő 17 éves, a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumának informatika szakos tanulója. Elmondása szerint mindig is szeretett volna egy hobbit, ahol kifejtheti kreativitását. 8. osztályos korában kezdett fotózni, előszeretettel készít tájképeket, makró felvételeket.

A kiállítás megnyitóján Gorza Norbert, a Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője köszöntötte a megjelenteket. Beszédében hangsúlyozta: a Vas Megyei CsEÖH fontos célként fogalmazza meg amatőr tehetségek felkarolását, kibontakozásuk segítését, támogatását. Erre remek alkalmat teremt a mostani fotókiállítás is.

A kiállítás április végéig tekinthető meg a Vas Megyei CSEÖH közösségi terében.

VCSEÖH

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + öt =