A Herényi Kulturális Egyesület, a Vas Megyei Civil Információs Centrum és a H+ Média és Kulturális Egyesület 2017 óta biztosít lehetőséget a Herényi Virágúton a civil szervezeteknek különálló helyszínen való megjelenésre, a szombathelyi Béke téren.

Egyesületek, alapítványok, szövetségek, nem formális szerveződések, közösségek jelentkezését várjuk, akik a Herényi Civil Kavalkád területén „csalogató”, interaktív programjaikkal, hozzájárulnak a Herényi Virágút sikeréhez.

Várunk mindenkit, aki szívesen részt venne egy olyan civilekből álló, ingyenesen látogatható helyszínen, amely színes programokat kínál a gyerekeknek, családosoknak, információt ad az önkéntességről, valamint kellemes pihenőhelyet nyújt a virágúti forgatagban!

A civil szervezetek mellett várjuk, olyan zenekarok, formációk, énekesek, jelentkezését is, akik szívesen szórakoztatnák a virágút közönségét. Tánc és egyéb művészeti produkciók (bábszínház, mutatványos stb.) bemutatására is lehetőséget nyújtunk. Olyan produkciókat várunk melyek műfajban és stílusban illeszkednek a rendezvény szellemiségéhez, programjaihoz.

2017

  • Herényi Civil Kavalkád 2017 – felhívás
  • Herényi Civil Kavalkád 2017 – résztvevők

2018

  • Herényi Civil Kavalkád 2018 – felhívás
  • Herényi Civil Kavalkád 2018 – résztvevők
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

3 × 1 =