Hat fúvószenekartól volt hangos Szombathely fő tere – képriport a tizenötödik fúvósfesztiválról (óriás galériával)

0

Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület szervezésében került megrendezésre az idén jubileumát ünneplő, tizenötödik Nemzetközi Fúvósfesztivál. Az öt vendégzenekar a délelőtti vonulás után közösen zenélt, majd délután közel egy órás koncerteket adtak a több száz főnyi közönségnek.

Noha a fúvósfesztivál reggel 10 órakor rendben elkezdődött, az időjárás csak a szombathelyi fúvószenekar bevonulását engedte; ekkor ugyanis futózápor szakította félbe a vonulást. A vihar elvonulta után a következőek szerint a zenekarok a Fő térre Táplánszentkereszt, Nemesócsa, Szentgotthárd, Kőszeg. A beérkező fúvószenekarokat Trajbár Balázs elnök, Pávé Kálmán alelnök és Tóth Máté karnagy fogadta. A köszöntések után Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere üdvözölte a megjelenteket, majd hivatalosan is megnyitotta a jubileumi fesztivált. A nap eseményei a hirlevelplusz.hu percről-percre rovatában olvashatóak vissza.

A Hírlevél Plusz a percről-percre közvetítés mellett kép-; és videóanyagot is készített az eseményről. A képek zenekarra bontva alább megtalálhatóak, a videók szerkesztése és vágása pedig már elkezdődött.

A percről-percre közvetítésében, a kép-; és videóanyag készítésében, annak technikai feltételeinek biztosításában partnerünk volt a Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület, a Fúvósmuzsikáért Alapítvány, a Szombathelyi Civil Kerekasztal, a Szombathelyi Szépítő Egyesület, a Smidt Múzeumért Alapítvány, a Vasi Civil Információs Centrum, a Webonic; valamint a Hírlevél Plusz önkéntesei. Valamennyi partnerünknek és önkéntesünknek köszönjük a segítséget! 🙂

DÉLELŐTT

[divider]

DÉLUTÁN
Táplánszentkereszt

[divider]

Körmend

[divider]

Nemesócsa

[divider]

Szentgotthárd

[divider]

Kőszeg

[divider]

Szombathely

Fotó: Bődi Lívia, Ignéczi Dóra, Nagy Barbara, KáBé, Simon Ádám

[ads1]

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tizenhét + 19 =