Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ és a Kézfogás a Gyermekekért Szociális Egyesület adománygyűjtési akciót szervez, a szombathelyi kötélugrók karácsonyi kupán mérik össze a tudásukat, a Sárvár környéki méhészek pedig ismét megrendezik hagyományos báljukat. Videóval mutatjuk a részleteket!

KÖTÉLUGRÓ KLUB SZOMBATHELY

KARÁCSONY KUPA – KÖTÉLUGRÓ PÁROS VERSENY – 2017.12.16.
BOLYAI JÁNOS GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
SZOMBATHELY, BOLYAI JÁNOS UTCA 11.

A páros és kétköteles bajnokságon a magyar versenyzők mellett Szlovákia és Csehország ugrókötelesei vesznek részt. A páros versenyen 53 páros méri össze tudását, a két köteles megmérettetésen pedig18 gyakorlatot láthatnak az érdeklődők.  

AGORA SZOMBATHELYI KULTURÁLIS KÖZPONT

„SZALON-KÉPES” GYŰJTÉS – ADOMÁNYOZÁSI AKCIÓ
SZOMBATHELY, AGORA KULTURÁLIS KÖZPONT

Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ szaloncukorgyűjtő adományozási programot indított a helyben élő rászoruló családok számára. A cél 100 kilogramm szaloncukor összegyűjtése, amelyet a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Főplébánia Csoportjának önkéntesei juttatnak el a szegény sorsú családoknak. Tartós élelmiszer adományokat is szívesen fogadnak.

A felajánlásokat 2017. december 18-ig várják az AGORA Művelődési és Sportház aulájában.

KÉZFOGÁS A GYERMEKEKÉRT SZOCIÁLIS EGYESÜLET

SPRICC MIKULÁSGYÁR A BETEG GYEREKEKÉRT – JÓTÉKONYSÁGI KARÁCSONYI AKCIÓ
SPRICC ROMKOCSMA – SZOMBATHELY, KOSSUTH LAJOS UTCA 4.

A Spricc Romkocsma és a Kézfogás a Gyermekekért Szociális Egyesület közös jótékonysági akciója, amelynek során hátrányos helyzetű, szellemileg, testileg sérült gyermekeknek és fiatal felnőtteknek csekély karácsonyi kívánságait teljesíthetik az adakozók, személyre szabott ajándékdobozok összeállításával. A felajánlásokat 2017. december 20-ig várják.

SÁRVÁR ÉS VIDÉKE MÉHÉSZ EGYESÜLET

MÉHÉSZ BÁL – 2018. JANUÁR 20.

A Sárvár környéki méhészek az elkövetkező év januárjában tartják hagyományos báljukat. A rendezvény bevételét ezúttal is jótékony célra fordítják, az összeget a Rum Kastély EGYMI lakóinak ajánlják fel.

MÉZKÓSTOLTATÁS ISKOLÁKBAN ÉS ÓVODÁKBAN
FOLYAMATOS

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület felhívására idén újból elindult Magyarországon a mézes reggeli program, amelyhez a Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület is csatlakozott. A programnak köszönhetően Vas megye számos településén ismerkedhettek meg a gyerekek a méz jótékony hatásaival és kóstolhattak többféle édes finomságot.

Vas Megyei Civil Információs Centrum
H+ összeállítás

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tizenhat + húsz =