A tél első napján hatalmas bulival indított Szombathely. Kijelenthetjük, hogy egy igazán nagy házibulival indulhatott a tél. Este 6 órától az Aréna Savaria egymás után látta vendégül a hazai retro sztárjait. Igen, igazi Retro Este volt…

Már kapunyitáskor is nagy sorok álltak, hiszen akik előbb érkeztek, azok reménykedtek, hogy beszerezhetnek egy kis emléktárgyat, vagy épp fotózkodhassanak kedvenceikkel.

18.30-kor dj Dominique robbantotta be az egész estén át tartó bulit. Egy órán keresztül táncolhattunk mind a modern, mind a retro slágerekre.

Amit tudni lehetett, hogy a legtöbb ember a Neotont várta, de jócskán várakoztak már az R-Go-ra és ezen belül is Szikora Róbertre.

Pontosan fél nyolckor már az R-Go slágereket hallgathattuk és látszott, hogy az emberek egyre jobban ellazulnak és élvezik a jó zenéket. Amíg a Neoton Família Sztárjai koncert előtt berendezték a színpadot, ami 2 órán keresztül helyet adott a Neoton örökzöld slágereinek ismét dj Dominique szórakoztatta a már teltházas közönséget. A modern és retro zenék váltakozása nagyon jó ötletnek bizonyult, az egyre oldottabb hangulat már-már tapintható volt.

Elkezdődött a visszaszámlálás és a színpadon egymás után megjelentek a Neoton Família „sztárjai”. A jó 2 órán át tartó koncerten rengeteg ismert dal szólalt meg. Persze egy ennyi idős zenekarnak, akiknek rengeteg slágerük van, nehéz még egy két órás koncertbe is belezsúfolni az összes számot. Persze, igazán nem panaszkodhatunk, sőt. Hiszen megszólalt a mindenki által ismert Sandokán, Ha szombat este táncol, és a Don Quijote is. A repertoárban volt a Szeret vagy nem szeret, az Eszterlánc, a Vándorének/ Szép nyári nap és persze a kihagyhatatlan Kell hogy várj is. Idén egy Abba összeállítással Is megörvendeztették az összegyűlteket, természetesen a tőlük ismert magyar fordításban. Nyilván nem lehet felsorolni/elmondani azt a sok dalt, amivel készültek nekünk, viszont azt bizonyára el lehet mondani, hogy fantasztikus volt látni azt a sok embert, akik könnyes szemmel énekelték az összes slágert.

Voltak akik direkt a Neoton miatt utaztak ide, de voltak olyanok is, akik csak beugrottak egyet mulatni, de ami biztos, hogy a Neoton Família Sztárjai minden korosztályt megérintenek valahol és erre a péntek este bizonyíték lehet, ahol picitől egészen az idősebb korosztályig mindenki együtt táncolt és énekelt.

Az este folytatódott tovább, hiszen színpadra lépett a Dolly Plusssz és a TNT is. Őket is népes rajongótábor várta, akik hajnalig mulattak kedvenceikkel. Ki lehet jelenteni, hogy a retro zene igenis él és még sokáig élni is fog. Az összes fellépő bizonyította ezt mindazzal a színes és fantasztikus programmal, amit kínáltak december elsején az Aréna Savariában. Reméljük ez a színvonalas koncert megismétlődik legkésőbb 2018-ban is.

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code