Egy igazán különleges zenei csemege, a hazai blues élet két generációjának közös koncertje. 

Zsoldos Báró Zoltán, gitáros, énekes, előadóművész, zeneszerző, aki korábbi zenekarával két alkalommal is fellépett a legendás, – idén 85 esztendős és új lemezzel jelentkező (!) – John Mayall előzenekaraként, valamint számos alkalommal turnézott Ausztriában. A ’80-as évek eleje óta van jelen a hazai zenei életben, több nagylemezt is kiadott.

A “GRUNTING PIGS” Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, valamint Szász Ferenc – gitáros hosszú évek óta működő, – hazai és európai klubokban, fesztiválokon is rendszeresen fellépő -, aktívan koncertező, akusztikus blues duó formációja.

A “Grunting Pigs” duó stílusa abszolút egyedi, energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika, -mint domináns szólóhangszer- sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitárjáték, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet.

Az est fellépői:

  • Zsoldos Báró Zoltán – gitár, ének
  • Szantner László – basszusgitár
  • Pribojszki Mátyás – szájharmonika, ének
  • Szász Ferenc – gitár

Jegyár: 1.300 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1100 Ft

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

A koncertek a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósulnak meg.

Időpont: 2019. január 23. 20.00
Helyszín: AGORA Művelődési- és Sportház (9700 Szombathely Március 15. tér 5.)

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

három − 2 =