Csokitojás helyett mi egy kis cikkel kedveskednénk olvasóinknak!

Próbáljuk kikerülni a szokványos húsvéti történelem órát. Olyan témát hoztunk most ez ünnep alkalmával, ami mindenki számára a legkedvesebb. Ez az év most mindenben eltér a megszokottól, így a nyuszi sem tud menekülni ez elől. De egy húsvét sem telhet el anélkül – vírus ide, vagy oda – hogy finomabbnál finomabb falatok ne kerüljenek az asztalra.

Egy ideje mindenki csak megrendelte a készételeket éttermekből, a sütiket cukrászdákból, hogy minél kevesebb időt vegyen igénybe az elkészítése. Pedig törekedni kellene arra, hogy olyat együnk amiben az összetevőknél nem barkóbázunk, hanem tudjuk A-tól Z-ig őket, emellett még arra is, hogy szép és egyedi legyen. Most viszont a koronavírus hatására egyre népszerűbbé vált a konyhában való tevékenykedés. Sütni és főzni menő, igyekezzünk ezt a jó szokást megtartani a pandemia lezárultával is. Egyszerűbb telefonon keresztül ételt rendelni, de a házikoszt minden elvesztegetett percet megér. Manapság már rengeteg egyszerű receptet találhatunk, amihez nem kell semmiféle gasztronómiai végzettség. Klassz ötlet ajándékba is adni ételt, ennél személyesebbet se a neten, se a boltokban nem tudsz venni.

Nálunk a nővérem a konyhatündér. Hagyomány tisztelő és követő, az ő konyhájában ilyenkor is szeretettel készülnek a gyönyörűbbnél gyönyörűbb ételek, amik persze finomak is. Ha olvasóink is szeretnének egy kis szeretetet kóstolni, tekintsék meg az @egyelmindigszepet oldalon.

Farkas Dóra

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

1 + tizenhat =