EFFE Label, azaz Minősített Európai Fesztivál díjat kapott a Savaria Karnevál az Európai Fesztiválok Szövetségének (EFA) nemzetközi minősítési programjában – írják a szervezők a karnevál hivatalos Facebook-oldalán

A címért 39 ország 715 fesztiválja versengett, köztük 30 magyar fesztivál nyerte el a megtisztelő címet. A nemzetközi zsűri az egyediséget, az önálló arculatot, a minőségi tartalomban való gondolkodást díjazta, mondta el Sir Jonathan Mills a döntnökök elnöke Wiesbadenben az idei EFFE konferencián.

Egy nemzetközi megmérettetés mindig nagy kihívás és kiváló szakmai visszajelzés a szervezőknek, ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Savaria Történelmi Karnevál felkerült Európa fesztivál-térképére

– mondta el Grünwald Stefánia, a Savaria Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki a Magyar Fesztiválszövetség évadzáró eseményén vette át az elismerő oklevelet. 

A címet két évig, 2018 végéig viselheti a Savaria Történelmi Karnevál, ezt követően újra pályáznia kell a szervezőknek a minősítés megszerzéséért.

Forrás: Savaria Történelmi Karnevál

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 3 =