Érkezik a FOX műsorára Steven Spielberg új sorozata

0
Fotó: FOX

A tengerentúlon júniusban indult Suttogók (The Whispers) máris megérkezett hazánkba. A Steven Spielberg nevével fémjelzett  sorozatot  július 20-tól vetíti a FOX.

Minannyian szeretünk játszani a gyermekeinkkel. De mi történik akkor, ha valaki más is játszadozni kezd velük? Valaki, akit a szülők nem ismernek, nem látnak és nem hallanak. Ez a láthatatlan erő azonban képes a gyerekeket manipulálni…

A Suttogók sci-fi sorozat az Egyesült Államok politikai központjában, Washington D.C-ben játszódik, ahol több gyermek is képzeletbeli barátról számol be szüleinek. Ám úgy tűnik, ez a titokzatos barát nemcsak a képzeletükben létezik, és a játék csakhamar igen veszélyessé válik. Claire Bennigan FBI ügynök elkezd nyomozni az ügyben, de mindeközben a világ másik felén, a Szahara kellős közepén a Honvédelmi Minisztérium embere, Wes Lawrence különös és kísérteties földrajzi jelenségre bukkan. Vajon mi az összefüggés a két rejtélyes dolog között? Hamar kiderül, hogy az embereknek szembe kell nézniük a legnagyobb félelmükkel: azzal, hogy az ellenség már az otthonaikba is beférkőzött.

A Suttogók alapjául Ray Bradbury: A tetovált ember című elbeszéléskötetének Nulla óra című novellája szolgált. A Suttogók alkotói között Steven Spielberget is megtaláljuk, de a sorozat készítésében Soo Hugh, Justin Falvey, Darryl Frank, Zack Estrin és Dawn Parouse is részt vett. A főszereplő Claire Bennigan szerepében Lily Rabe, Wes Lawrence szerepében Barry Sloane látható.

A Suttogók című sorozat július 20-tól hétfőnként 21 órakor látható a FOX műsorán.
További információk: http://www.foxtv.hu/suttogok

FOX

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tíz + négy =