Érdekes kezdeményezést vezet be Magyarországon a Flying Tiger

0

A dán Flying Tiger Copenhagen lánc az elsők között indított úgynevezett “private shopping” szolgáltatást Magyarországon, amellyel – egy egyszerű előregisztrációt követően – a hivatalos nyitás előtt biztosít kényelmes vásárlási lehetőséget az érdeklődőknek – hívta fel a figyelmet a napi.hu.

A negyedórás private shopping periódusokra üzletenként legfeljebb 20 ember regisztrálhat, és ezzel nemcsak nyugodt, de a vírusbiztonság szempontjából is optimális környezetben vásárolhatnak az érdeklődők – jelentette be a Flying Tiger.

A népszerű bolthálózat 11 üzlettel rendelkezik Magyarországon, zömében Budapesten: termékkínálatuk decemberben hetente többször is megújul. A kínálatban az érezhetően keresettebb kreatív hobbi és társasjátékok is nagyobb szerepet kapnak. A dán dizájnt hazánkba elhozó Flying Tiger termékeinek jellemzője a humor és a kreativitás.

A dán tulajdonú Flying Tiger Copenhagen dizájnbolt lánc december 4-én – itthon elsőként – vezette be a private shopping szolgáltatást. Az érdeklődők a negyedórás idősávokra egy linken regisztrálhatnak a cég honlapján, és legfeljebb 19 másik vásárlóval együtt élvezhetik a biztonságos és háborítatlan válogatást a lánc üzleteinek 7-8000 különböző cikket felvonultató kínálatában. A regisztráció első lépéseként ki kell választani az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk, majd a felajánlott időpontok közül a nekünk megfelelő lefoglalható – olvasható a cég közleményében.

napi.hu/H+

Facebook
VIAnapi.hu

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

5 × három =