Szeptembertől országszerte újraindulnak a Színháziskola képzések jelenléti oktatás keretében. A központi oktatási napok a Fővárosi Nagycirkuszban valósulnak meg, egy különleges cirkuszi előadás megtekintésével egybekötve.

A Színháziskola egy, a színházat, előadó-művészetet szerető és értő generáció kinevelése érdekében, támogatott formában megvalósuló 30 órás akkreditált továbbképzési program – nem csak pedagógusoknak.

A továbbképzés alapvető célja, hogy segítséget nyújtson a résztvevőknek abban, hogy hogyan válasszák ki a különböző közösségek életkorának, igényeinek és a lehetőségeknek megfelelő előadó-művészeti produkciót, és azt hogyan dolgozzák fel a résztvevőkkel.

A teljes program négy kontakt napból épül fel, melyből a 2-3. nap Budapesten valósul meg, az 1. és 4. kontakt nap az érintett megyei helyszíneken.

A képzés elvégzéséről a pedagógus végzettséggel rendelkező résztvevők PAT akkreditált képzési tanúsítványt kapnak, az egyéb végzettségekkel rendelkező résztvevők pedig részvételi igazolást.

A Színháziskola képzéssel kapcsolatban további információ és a jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

Várják oktatási és kulturális intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, amatőr művészeti közösségek, egyházak és további intézmények munkatársainak mielőbbi jelentkezését!

NMI

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

egy + tizennégy =