Tegnap elkezdődtek a székfoglalások az X-faktorban. A mentorok találkozhattak csapataikkal. Dallos Bogi a lányokat, ByeAlex a fúkat, Gáspár Laci a 25 év felettieket, míg Puskás Peti a zenekarokat fogja segíteni a műsor ideje alatt.

 

Google kép

Dallos Bogi első székes estéjét töltötte tegnap az X-faktorban. Nehéz feladata volt, de végül összeállt a csapata. A mentortársai biztatták, támogatták, hiszen a verseny egyik legnehezebb próbatétele a csapat mentorának és a versenyzőknek is.

Google kép

“… nagyon félek attól is, hogy fel kell állítanom a kedvenceimet…”

“…megérzéseimre fogok hallgatni…” – Bogi a szerinte kreatív, különleges, tehetséges fiatal lányokat vitte tovább a mentorházba. Az est viszont nem maradt el konfliktus nélkül. Dallos Bogi és Gáspár Laci között alakult ki, mert másként ítéltek meg egy produkciót. Sőt, még ByeAlex is kritikával illette Dallos Bogi döntését.

„Próbáltam neked segíteni, és én most csalódtam. Nem hoztál jó döntést. Csalódtam benned, mert olyan vagy, mint a többiek… Kikészültem” – mondta Gáspár Laci.

A mentoroknak ez a feladat nem egy könnyű próbatétel. A Blikknek nyilatkoztak a mentorok:  “…Sokszor úgy hat ránk egy-egy pillanat, hogy érzelmi túlfűtöttséggel reagálunk és ez esetleg a másiknak nem esik jól, de Bogival is még akkor ott, a szünetben megbeszéltük a dolgot, és nem vittük tovább a vitát.” – Gáspár Laci

A lányok kategóriájának továbbjutói:

Google kép

A Herényi Virágúton mi is készítettünk interjút Bogival, amiben elmondta nekünk, hogy kiket fog keresni: 

https://www.youtube.com/watch?v=IY5dISh0Ug8

Facebook
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

nyolc − 1 =