Új év, új X-Faktor meghallgatások, új esély mindenkinek, aki érez magában kedvet és elegendő tehetséget ahhoz, hogy jelentkezzen. A népszerű tehetségkutató nem áll meg: idén is keresik – többek között Szombathelyen – a csiszolatlan gyémántokat, hogy azokat a mentorok hétről hétre fényesebbre tökéletesíthessék.

Ikszedik évadja jön az X-Faktornak: tudja valaki még számolni, hogy hányadik is? Ha az RTL Klub zenei tehetségkutató műsora nőnemű lenne, akkor bizony lassan már el-elsunnyogná a korát, úgy röppennek el felette az évek. De vajon jót tett neki az idő? Használ-e a nézettség szempontjából, hogy ma már az őszről nem csupán az iskolakezdés, hanem az X-Faktor is eszünkbe jut? Megannyi kérdés, de ezek most itt maradnak válaszok nélkül, hogy a kedves olvasó eltöprengjen rajtuk.

Annyi bizonyos, hogy a tavalyi évad nekünk, szombathelyieknek más volt: egy emberként szurkoltunk Kovács Paliért, hogy minél tovább menetelhessen az élő showműsorok alatt. Összehozta a lakosságot, közös szurkolásokat szerveztek szombat esténként. Büszkék voltunk és vagyunk rá. Miért ne ismétlődhetne meg a szombathelyi siker? Miért ne öregbíthetné valaki a vasi megyeszékhely hírnevét idén is? A lehetőség adott: az X-Faktor stábja március 2-án ismét Szombathelyre látogat, hogy meghallgassa a jelentkező egyéneket, duókat és zenekarokat.

Az alkotógárda várja azok jelentkezését, akik jól érzik magukat a színpadon és szívesen megmutatnák énektudásukat a nagyközönségnek; ha pedig olyan barátod, ismerősöd, rokonod van, akiben szerinted megvan az X, ne habozz, nevezd be őt! A március 2-i meghallgatás helyszíne a Campus Egyetemi Club Pizza & Food (9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.). A jelentkezők a zenei alapot maguk biztosítják CD-n vagy pendrive-on, vagy akár Palihoz hasonlóan akusztikus hangszeren.

További információk: xfaktor.hu
Érdeklődni a +3630-195-9595-ös telefonszámon lehet.

Kardos Laura
Fotó: X-Faktor

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code