2017. november 27-december 2 között lesz az Együtt Élünk hét. December 2-án a Fogyatékossággal élő emberek Világnapjához kapcsolódóan ünnepi megemlékezés lesz, melyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők, az Oladi Művelődési Központban.

A programok 10-16 óra között zajlanak, 10 órakor Fekete Árpád igazgató megnyitójával kezdődik a program. 10-16 óra között a Savaria LIONS Club ingyenes szemszűrést tart.
Fellép Szabó Tibor színművész, Csiszár Tamás a saját versét mondja, Zsámboki Árpád felolvassa Csiszár Tamás: Az életem 2050-ben c. novelláját, Bátor György osztályvezető főorvos előadása zárja a délelőtti programot.

Délutáni programok a tornateremben: 14 órától ismerkedés az intelligens fehér bottal, beszélgetés Horváth Nikolettával, az Öröm ABC c. könyv írójával, emellett a Boglya népzenei együttes műsora is látható lesz, ahogy Lendvai Rezső életmentő bemutatója, vakvezető kutyás bemutató és lengőteke bemutató. A délelőtt folyamán a Láthatár KFT. eszközbemutatót tart és vásárlási lehetőség is lesz.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

A rendezvényt a Vas megyei Szakosított Intézmény, a Boza Gáborné Alapítvány, a Szülőföld Kulturális, Sport és Örökségvédelmi Egyesület, a Savaria LIONS Club, és a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei Egyesülete szervezi – olvasható a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei Egyesülete programismertetőjében.

Címlapkép: a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei Egyesülete a Karneváli Civil Korzón, 2017-ben (Fotó: VCIC/H+ archív)


Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

tizennégy + 16 =