A szombathelyi Cafe Frei programjai (2015. június)

0

A szombathelyi Cafe Frei kávéház 2015.  júniusi programjai.

 

Kalandor-Kör
2015. június 8. hétfő 18 óra
Grünwald Zsolt – Élmények Lykia partvidékén és Egyiptomban
A nyári szünet előtti utolsó Kalandor-kör egy különleges élménybeszámoló lesz. A program házigazdája, Grünwald Zsolt most ismét a vendég székébe ül és három tenger partjáról hoz élményeket a Cafe Frei Szombathely színpadára. A kávézó vendégeinek és Pálfi Andrásnak mesél egy lélegzetelállítóan szép körutazásról a törökországi Lykia partvidékéről; Szent Miklós városáról, Efezusról, Pamukkale mészkő-teraszairól – arról, hogy a Földközi- és az Égei-tenger találkozásánál milyen csodák láthatók. Majd bemutat egy fiatal üdülőparadicsomot Egyiptomban, Marsa Alam-ot: a sivatagban a semmiből nőtt szállodaóriások vidékét. Érdemes a kalandorokkal tartani!

Színházszerda – Aktuális
Mint minden évben színház mellé Színházszerda: feketén két cukorral. A beszélgetés-sorozat keretében idén – ahogy az előző évadban már megszokhatták – kétféle program, kéthetente váltja egymást a Cafe Frei pódiumán. Egyik alkalommal a Weöres Sándor Színház aktuális bemutatója kapcsán beszélgetünk a produkcióban közreműködő vendégeinkkel, két héttel később pedig Kálmánchelyi Zoltán és Vass Szilárd lesznek a délután házigazdái és ígérnek felhőtlen szórakozást Szombathelyi aktuális – a’ la carte Zoli&Sziszi című, mindig megújuló műsorukkal.

Időpontok:
2015. június 3. (szerda), 17 óra
WSSZ aktuális – Beszélgetés a Weöres Sándor Színház 2015 őszi és 2016 tavaszi évadjának műsortervéről

2015. június 4. 13-15 óra
SzoFI – Legyen Szombathely az Olvasás Fővárosa Is – felolvaSHOW
A 86. Ünnepi Könyvhét keretén belül ismét megrendezésre kerül a SzoFi programsorozat is. Ahogy minden évben, úgy idén is lesz nálunk felolvaSHOW pont (13-15 óráig), este pedig (19 órakor) Menjünk a Marsra! címmel Varga Bence és Szalai Szabolcs zenés irodalmi sci-fije zárja a napot!
Gyere, ünnepeld velünk az olvasást, magyar irodalmat és a minőségi magyar könyvkiadást.

2015. június 4. 09 óra
Menjünk a Marsra! – Varga Bence és Szalai Szabolcs zenés irodalmi sci-fije

Irodalom, könnyedén. Varga Bence és Szalai Szabolcs fiatalos, zenés irodalmi estje. A rendezvény a SZoFI program zárő eseménye is egyben.

Ilyenek ők ketten:
https://www.youtube.com/watchlist=PLHZSD4JYDeNeRt_kF_OS_b8NJRDTzHMg3&v=REeyHw13lPg

[divider]

rendezvenyszhely

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

kettő × egy =