“Boldogabbá tettük egy család életét, Karácsonyát egy széleskörű összefogásnak köszönhetően! Új tabletet és 15 ezer forint értékű Libri könyvvásárlási utalványt adtunk át, a Digitális Batman – Pintér Zsolt, a H+ Média és Kulturális Egyesület és Bődi Lívia felajánlásának köszönhetően!” – tette közzé a hírt blogjában és Facebook-oldalán Kelemen Krisztián, szombathelyi képviselő.

Mint a képviselő írja,

Még december elején a Joskar-Ola Alapítvány látókörébe került egy négygyermekes család, ahol a szülők dolgoznak, ennek ellenére rendkívül szerény körülmények között élnek. A legnagyobb gyermeküknek, egy 16 éves középiskolás lánynak Édesanyja régi okostelefonjával kell megbírkóznia a digitális oktatás nehézségeivel nap, mint nap. A testvérek közül az egyik fiú pedig nagyon szeret olvasni.
A Joskar-Ola Alapítvány ehhez kapcsolódó facebook bejegyzését olvasva több könyvutalvány felajánlás is érkezett a H+ Média Kulturális Egyesület és Bődi Lívia részéről.
A képviselő ezt követően felvette a kapcsolatot a Digitális Batman – Együtt a digitális oktatásért szervezőjével, Pintér Zsolttal. A szervező egyik volt diákjának jóvoltából sikerült egy új tabletet vásárolni a középiskolás lánynak, így egy széleskörű együttműködéssel sikerült a család karácsonyát boldoggá tenni.
 
 

Boldogabbá tettük egy család életét, Karácsonyát egy széleskörű összefogásnak köszönhetően! Új tabletet és 15 ezer…

Közzétette: Kelemen Krisztián – 2020. december 30., szerda

A képen az anya a két gyermekével, Pintér Zsolt, a Digitális Batman – Együtt a digitális oktatásért szervezője (középen) és Kelemen Krisztián önkormányzati képviselő (b).
 
Hírportálunk üzemeltetője a H+ Média és Kulturális Egyesület.
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + tíz =