Maradj otthon. Vigyázzunk egymásra. Moss kezet. Figyelj a másikra. Operatív törzs sajtótájékoztatója. 15:00-ig vannak nyitva. Bezártak. Orvosok, mentősök, közétkeztetésben dolgozok…és még sokan mások, akik értünk dolgoznak. Digitális oktatás, ahol a tanároknak, szülőknek, diákoknak EGYÜTT kell dolgozniuk, EGYÜTT kell új rendszert megtanulniuk. Ezek a mondatok ismétlődnek a napjainkban, a gondolatainkban, az életünkben.

Fontos, hogy most EGYMÁSÉRT  tegyük meg a szükséges lépéseket.

Több híresség feldolgozta a koronavírus hatásait, érzelmeit. “Fesztivált” hoztak létre. Online adásokat indítottak, azért, hogy az otthonlétünket pörgessék fel, boldogabbá tegyék. Most néhány kiemelt videót hoztunk nektek:

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa – Európa 2020 (hivatalos klip)

„Ezért kérlek, mentsük meg őt, a vén Európát, a megtört nőt” Az átírt sorok talán még soha nem voltak aktuálisabbak. „A remény himnusza” üzenetének gondolati…

Rúzsa Magdi – Most élsz (Maradj otthon! fesztivál)

Rúzsa Magdi – Most élsz Maradj otthon! fesztivál Előadja: Rúzsa Magdi, Szakos Krisztián Videó: Rosta Márk

Maradok. Itthon. (zenés karanténsláger)

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=qs9CH-AJ8ZQ&list=TLPQMjMwMzIwMjDg5uj9Sa8yLA&index=2 

Facebook
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + tizenkilenc =