Válogatás Tekla könyveiből (3.) – Csernus Imre – A nő

0

Még októberben nézelődtem Csernus-ügyben a neten, és azon gondolkodtam, hogy vajon mit lenne érdemes tőle olvasni.

FÜLSZÖVEG:
Ez a könyv, a NŐ-ről szól, aki a férfiak imádatának a tárgya, az örök és megfoghatatlan csoda, amelyet már sokan leírtak és megfogalmaztak. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lesz valakiből jó Nő! Nehéz téma, de ahogy megfigyeltem, ez mindkét nemet egyformán izgatja.” Mitől nő egy nő? És vajon mitől jó nő? Hogyan képes egy nő – vagy akár egy férfi – megélni saját nemiségét? Tud-e jó példával szolgálni gyermekeinek? Tudja-e jól érezni magát a saját bőrében? És tesz-e valamit azért, hogy jobb legyen? Ha Ön elég erős, hogy feltegye magának ezeket a kérdéseket, lapozzon bele Dr. Csernus Imre legújabb könyvébe! Bátraké a szerencse…

SZERINTEM...Tulajdonképpen hangoskönyvként hallgattam meg a könyvet, és azért esett erre a választásom, mert egy kicsivel hamarabb kezdtem el A női agyat olvasni. Csernusra pedig azért voltam éppen most kíváncsi, mert november elejére vettem jegyet az itteni előadására, gondoltam nem lenne rossz egy kicsit jobban megismerni előtte, hogy tényleg szimpi-e, mert amúgy a médiaszereplései alapján az volt.

Nos, nem csalódtam. Igazából nem is tudtam, hogy mire számítsak, nem voltak nagy elvárásaim a könyvvel kapcsolatban, csak a kíváncsiság vezérelt, de azt hiszem, pozitívan csalódtam. Mindig is szerettem az őszinteséget, és ha nagyyon nyersen is, de igaza van a dokinak. Ami pedig külön nagyon tetszett, hogy a könyv nem csak és kizárólag a nőről szólt, hanem egy kicsit erről is, arról is, pont mint az előadása.

A folytatásért kattintson!

(2013-11-23)

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

öt × 5 =