Ünnepi Könyvheti Felolvashow Szombathelyen (2014.06.12.)

0

A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtár és Levéltár  2014. június 12-én  (csütörtökön), immár negyedik alkalommal, ismételten megrendezi az Ünnepi Könyvheti Felolvashow-t. A szervezők célja továbbra is , hogy a felolvasást középpontba helyezve minél több embert bevonjon az olvasásba, felhívja a figyelmet az olvasás fontosságára és a könyv szeretetére. A közösségben folytatott élményszerű olvasás mellett cél a kortárs irodalom megismertetése minden korosztállyal.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nap folyamán a város különböző helyszínein működő olvasópontokon bárki bekapcsolódhat a felolvasásba, akár hallgatóként, akár aktív felolvasóként, valamint pontokat is gyűjthet értékes nyereményekért, amelyeket a Smile Nyelviskola ajánlott fel.

A NymE Savaria Egyetemi Központ Könyvtárában a délelőtt során interaktív programokat nyújtunk minden korosztály számára, többek között papírszínházat az óvodásoknak, a kisiskolásoknak Csider Sándor és Devecsery László tart foglalkozásokat, a felső tagozatosoknak és a középiskolásoknak pedig Remeg a venyige teste” címmel könnyed hangvételű irodalmi műsort kínálunk Szalai Szabolcs és Varga Bence közreműködésével.

A nap zárásaként 17.00 órai kezdettel „Nyár, némafilm” című zenés-irodalmi műsort tekinthetik meg az érdeklődök Cafe FreibenRozmán Kristóf és Varga Bence tolmácsolásában. Az előadás a Nyugat és a kortárs költők verseinek érdekes összefonódását nyújtja, mindezt megzenésített dalok, saját szerzemények és jól ismert Cseh Tamás slágerek kíséretében.

plakat_2014

Programjaink ingyenesen látogathatók!

A rendezvény plakátja és további hasznos információk a következő weboldalon érhetők el:  http://tudastar.nyme.hu/sekkonyvtar/SZOFI

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

tizenhárom − kilenc =