Az április 10-én a kormányrendelet által a polgármester részére adott felhatalmazás alapján meghozott rendelet hatálya megszűnt. Azonban van olyan intézkedés, amit továbbra is fenntartanak – mivel azok nem tartoznak az átmeneti szigorító intézkedéseket biztosító kormányrendelet hatálya alá.

Továbbra is zárva vannak az alábbi parkolók:
 
– Fedett Uszoda és Termálfürdő parkolója
– Emlékmű alatti parkoló
– Csónakázótóval szembeni hotel melletti füves rész
– Csónakázótó nagyparkoló (Bartók Béla krt. és Kenderesi út által határolt parkoló)
– a tó körüli vendéglátó egységek melletti parkolók 
– a sportliget parkolója
– parkerdő parkolója. 
 
Felmérve a vásárcsarnok, a kereskedők és a vásárlók visszajelzéseit, április 17-től további korlátozást vezetnek be a Szombathelyi Vásárcsarnok területén a 65 év felettiek piaclátogatási lehetőségével kapcsolatban: a korhatáros vásárlás korlátozását 8:00 és 10:00 óra között határoztuk meg, ebben az idősávban kizárólag 65 év felettiek vásárolhatnak a piacon.  
 
Továbbá egy, a szabadnapi (szombati) menetrenden alapuló speciális menetrendet fognak bevezetni Szombathely helyi autóbusz-közlekedésében április 17-e (péntek) üzemkezdettől a veszélyhelyzet megszüntetéséig. A menetrendi megoldás részletei elérhetőek lesznek a szombathely.hu, a savariaforum.hu oldalakon, illetve a Savaria Fórum április 18-i számában is.
 
 
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

egy × négy =