Új üzemeltető veszi át a Hírlevél Pluszt

2017. március 22-től önállósodik a Hírlevél Plusz

0

2017. március 22-től a Fúvósmuzsikáért Alapítvány és a Smidt Múzeumért Alapítvány helyett a H+ Média és Kulturális Egyesület üzemelteti hírportálunkat, valamint a szerkesztőséghez tartozó web- és közösségi oldalakat.

A Hírlevél Plusz közleménye:

KÖZLEMÉNY
2017. március 22-től önállósodik a Hírlevél Plusz

A Hírlevél Plusz internetes hírportál 2012. augusztus 20-a óta mutatja be a civil szervezetek tevékenységét, a civil szféra sokszínűségét, az önkéntesség fontosságát, és önkéntes lehetőségeket. Hangsúlyt kap a kultúra és történelem, különösen nagy hangsúlyt Szombathely, de napjainkban már a régiós hírek is egyre nagyobb szerepet kapnak. A portál első féléve során olyan visszajelzéseket kaptunk, amely arra ösztönözte szerkesztőségünket, hogy 2013. január 1-jétől teljes üzemmódban is elindítsuk a munkát.

Ezúton szeretnénk megköszönni valamennyi eddigi üzemeltetőnknek, hogy a hírportál céljait és tevékenységét támogatták oly módon, hogy szervezeteikbe befogadva szervezett körülmények között, önkéntesek és iskolai közösségi szolgálatos diákokkal közösen tudtunk munkánkat végezni.

A fejlődés újabb lépcsőfokaként a Hírlevél Plusz civil hírportál üzemeltetését – a hozzá tartozó, a szerkesztőség által szerkesztett weboldalakat és közösségi oldalakat is beleértve – 2017. március 22-től a H+ Média és Kulturális Egyesület folytatja.

A Hírlevél Plusz szellemisége a jövőben sem változik: most már külön egyesületként továbbra is célunk, hogy a portálon keresztül bemutathassuk a civil szervezetek tevékenységét, a civil szféra és az önkéntes munka sokszínűségét, történelmi és kulturális értékeinket, valamint új tehetségek, kezdeményezések is megismerhetővé váljanak általunk. Az egyesületi keretek között lehetőségünk nyílik eddigi és leendő együttműködő partnereinkkel további új tevékenységeket végezni ezeken a területeken.

Szombathely, 2017.03.18.

                                                                                         Simon Ádám sk.                                                                                             elnök, H+ Média és Kulturális Egyesület
                                                             főszerkesztő, Hírlevél Plusz

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

5 + hét =