Szombathelyi civilek ismerkedtek Nagykanizsával

0

Június 26-án Kőszegfalviné Pajor Klára vezetésével a Szombathelyi Civil Kerekasztal hatfős küldöttsége látogatott el városunkba a helyi civilek meghívására.

A program a civil irodán indult, ahol Lengyák István a kerekasztal soros elnöke ismertette a napi programot, majd szakértő idegenvezetésével gyalog járták körbe a belváros nevezetességeit. Többek közt megtekintették a Kiskastélyt, a Plakát Házat és a Thúry György Múzeumot. A munkaebéd alatt és azt követően megbeszélésre került sor a két szervezet képviselői között, majd Kardos Ferenc kalauzolta körbe a vendégeket a könyvtár épületében. Délután többek közt felkeresték a „Szeretem Kanizsát” város imázs projekt helyszíneit, a Vasútparkot, a Sétakertet, valamint megtekintették Nagykanizsa számos „csodáját”. A Munkás úti Adományboltban Budavölgyi Kálmánné mutatta be az Aranyfény Civil Egyesület kiemelt karitatív projektjét.

A program résztvevői balról-jobbra: Lengyák István, Kiss Zoltán, Görcz Gyula Csaba, Trajbár Balázs, Kőszegfalviné Pajor Klára, Simon Ádám, Neu Aladár, Budavölgyi Kálmán
A program résztvevői balról-jobbra: Lengyák István, Kiss Zoltán, Görcz Gyula Csaba, Trajbár Balázs, Kőszegfalviné Pajor Klára, Simon Ádám, Neu Aladár, Budavölgyi Kálmán

A Székely-kerti kitérő után a Csótóval és környékével ismerkedtek meg, ahol egyeztetés történt a kanizsai és a szombathelyi horgászegyesületek között. Mindkét fél hasznosnak ítélte a találkozót, több projekt megvalósítása is szóba került (ÁROP-1.A.6-2013 Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése), majd a vasiak egy meghívót adtak át a házigazdáknak augusztus 31-re, a kerekasztal családi napjára, ami a szombathelyi Csónakázó tónál kerül megrendezésre.

[icon name=”icon-info-sign”][icon name=”icon-picture”] Nagykanizsai Civil Kerekasztal | portal.civiliroda.eu

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

16 − 12 =