A diákok őszintén válaszoltak kérdéseinkre. Közösség, iskola, Szombathely. Az első kérdés:  Milyennek találod az iskoládat? A közösséget, osztálytársaidat? Vajon mi volt a válaszuk rá?

“Most még elég furcsának érzem a sulit mert nem ismerem elég jól. Az osztályunk közössége nagyon jó. Sok mindenben hasonlítunk egymásra a többi osztálytársunkkal, bár néha akadnak kisebb viták, de szerintem egész jól szoktuk kezelni ezeket. Sokan ajánlották az iskolát és a főként a nyelv miatt(angol).” (Bogi 14 éves)

“Jó hangulatú. A tanárok, a büfés és minden itt dolgozó aranyos, kedves, segítőkész. Sok embert ismerek az iskolából és pár osztálytársammal is meg volt az ismeretség már szeptember előtt, így könnyű volt beilleszkedni a közösségbe. Érettségit, nyelvvizsgát és szakmát is kapok. A kereskedelmi szakmával sok helyen van lehetőség a munkára.” (Elizabet 14 éves)

“Az orlay iskola szerintem egy színvonalas intézmény sok szakkal és lehetőséggel. Nem volt konkrét elképzelésem hogy mivel szeretnék foglalkozni a jövőben és gimnáziumba nem szerettem volna menni ezért a kereskedő szakot választottam ami a legközelebb állt hozzám.” (Flóra 14 éves)

“Nekem nagyon tetszik az iskola meg úgy igazából a közösség is mivel mindenki nagyon segítőkész és barátságos. Az osztálytársaimmal pedig nagyon jól kijövök. Hát igazából a nyelv miatt(angol).” (Réka 14 éves)

 

Facebook
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − hét =