A koronavírus-járvány második hulláma által okozott megbetegedések magas száma ismét több, a vendéglátóipart is érintő korlátozásról döntött a kormány. Cikkünkben összeszedtük, hogy mely kávézó hogyan reagált a kormányrendeletre, és honnan tudunk még elvitelre kávét szerezni.

A Lipóti Pékség Fő téri üzletén kifüggesztett tájékoztató alapján a kávézó külső és belső terei zárva tartanak, ugyanakkor továbbra is lehet kérni a pékáru mellett elvitelre különböző kávéfajtákat, így ez a lehetőség valamennyi Lipótiban elérhető maradt.

Ugyanez a helyzet a Zalaco-nál: a társaság egy Facebook-oldalukon közzétett bejegyzésben tájékoztatta a vásárlókat arról, hogy elvitelre továbbra is lehet kérni kávét a pékség termékei mellett.

A kávézók tekintetében vegyes képet mutat a körkép.

A Petőfi Sándor utcában található Mozart Kávézó például a bezárás mellett döntött, de ugyanígy határozott az Art Café, a Deck Bistro, az Aperitivo Caffé Bar, a Luxemburg Caffe, az Ops Cafe Szombathely, a Szimfónia Kávézó, a BÉCSI CAFE & BAR, a Broadway Club Cafe és a Fairplay Kávéház.

Claudia Cukrászda és a Mészáros Cukrászda cukrásztermék elvitelre továbbra is nyitva lesz.
 
 
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

négy × 4 =