A Berzsenyi Dániel Könyvtár idén is változatos programokkal készül az Ünnepi Könyvhétre.
2018. június 1. és 14. között vendégük lesz Schäffer Erzsébet, Fodor Veronika, Kostyák Borbála, Kiss Márton és Láng Gusztáv írók, Marosits József, Böröczki Mihály és Rigó József költők, Szimonidesz Hajnalka és Kovács Dorottya könyvillusztrátor és még sokan mások…
Szombathely Fő terén 2018. június 8-án pénteken zenés irodalmi műsorral, koncertekkel és sok játékkal, verssel, mesével várjuk az érdeklődőket.
A jó hangulatról Balogh János színművész, a Tarisznyások együttes, a Paprika Jancsi BábszínházRosta Géza, a Koprive tamburazenekar és Szombathely Város Fúvószenekara, H+ Média és Kulturális Egyesület és nem utolsó sorban a Berzsenyi Dániel Könyvtár munkatársai gondoskodnak.

Supka Gézának 1927-ben, Miskolcon, a Magyar Könyvkiadók és Könyvkereskedők Országos Egyesülete nagygyűlésén megfogalmazott eredeti javaslata szellemében a jogutód Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 1929 óta, 2018-ban 89. alkalommal szervezi meg az Ünnepi Könyvhetet, tizenhetedik alkalommal hozzá kapcsolva a Gyermekkönyvnapokat is.

A nagyobb települések legszebb köztereiken, a helyi könyvesek, könyvtárosok, könyvművelődési szakemberek közreműködésével rendeznek könyvheti árusítást és programokat.

Szombathelyen ezúttal is a Berzsenyi Dániel Könyvtár és együttműködő partnereinek szervezésében kapcsolódik a város az országos programsorozathoz.

 

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

17 + tizennégy =