Már lehet jelentkezni a 2016-os Karneváli Civil Korzóra! (határidő: 2016.04.30.)

0

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. az eddigi évek karneváli programjainak megfelelően, 2016-ban is lehetőséget nyújt a városban és a megyében tevékenykedő civileknek (egyesület, alapítvány, szövetség) szervezetük bemutatására, népszerűsítésére a Savaria Történelmi Karnevál egyik helyszínén, a Civil Korzón. (A karneválon való megjelenés díjmentes!)

A CIVIL KORZÓ SZERVEZŐI: Hírlevél Plusz, Szombathelyi Civil Kerekasztal, Hegypásztor Kör által működtetett Vas Megyei Önkéntes Centrum és Vas Megyei Civil Információs Centrum
A CIVIL KORZÓ IDŐPONTJA: 2016. augusztus 26. (péntek) 10.00 – 18.00 2016. augusztus 27. (szombat) 10.00 – 18.00 2016. augusztus 28. (vasárnap) 10.00 – 18.00
CIVIL KORZÓ HELYSZÍNE: Szent Márton utca (Savaria tér végétől a Borostyánkő Áruház parkolójáig

MILYEN CIVIL SZERVEZETEK ÉS AMATŐR MŰVÉSZETI PRODUKCIÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK?

 • Egyesületek, alapítványok, szövetségek, nem formális szerveződések, közösségek jelentkezését várjuk, akik
  a Civil Korzó területén „csalogató”, interaktív programjaikkal, hozzájárulnak a karnevál sikeréhez.
 • Várunk mindenkit, aki szívesen részt venne egy olyan civilekből álló, ingyenesen látogatható karneváli „önkéntes szigeten”, amely színes programokat kínál a gyerekeknek, családosoknak, információt ad az önkéntességről, valamint kellemes pihenőhelyet nyújt a karneváli forgatagban!
 • A civil szervezetek mellett várjuk, olyan elsősorban akusztikusan megszólalni tudó vagy saját hangosítással rendelkező amatőr zenekarok, formációk, énekesek, jelentkezését is, akik szívesen szórakoztatnák a karnevál közönségét. Tánc és egyéb művészeti produkciók (bábszínház, mutatványos stb.) bemutatására is lehetőséget nyújtunk. Olyan produkciókat várunk melyek műfajban és stílusban illeszkednek a rendezvény szellemiségéhez, programjaihoz.

AMIT BIZTOSÍTUNK:

 • ingyenes bemutatkozási lehetőséget Szombathely legnagyobb turisztikai attrakcióján,
 • kiállítási standot biztosítunk a szervezeteknek korlátozott számban,
 • a jelentkezések sorrendjében (előnyt élveznek azok a szervezetek, melyek a karnevál min. két napján képviseltetik magukat a korzón),
 • egy pavilonban több szervezet bemutatkozására is lehetőséget nyújtunk.

MIÉRT ÉRDEMES KITELEPÜLNI CIVIL SZERVEZETÉNEK A CIVIL KORZÓRA?

 • megismertetheti tevékenységét Szombathely, Vas megye lakóival,
 • új tagokat, önkénteseket toborozhat,
 • népszerűsítheti szolgáltatásait, önkéntes lehetőségeit,
 • A törvényi előírásoknak megfelelően gyűjthet adományt!

A CIVIL SZERVEZET SAJÁT TERMÉKEINEK ÁRUSÍTÁSÁRÓL:

 • A törvényi előírásoknak megfelelően árusíthatja civil szervezete saját termékeit.
 • Az árusításra kerülő termékekről külön-külön küldjön fotót a felhívás 4. oldalán lévő e-mail címek valamelyikére! Árusításra csak az a termék kerülhet, mely írásban (e-mailben) jóváhagyásra került.
 • A szervezők jogában áll a termék árusítását betiltani, a kitelepülést felfüggeszteni, amennyiben olyan termékkel érkezik a rendezvényre, melynek fotója előzetesen nem került beküldésre valamint árusítása előzetesen nem került jóváhagyásra!

ONLINE MEGJELENÉS LEHETŐSÉGE A HÍRLEVÉL PLUSZ PORTÁLJÁN:
A Hírlevél Plusz (www.hirlevelplusz.hu) idén is segíti a Civil Korzón bemutatkozó szervezetek online megjelenését. A szervezetek díjmentes lehetőséget kapnak a hírportálon való bemutatkozásra, szöveges, képes, videós formában egyaránt, valamint a rendezvény idején folyamatosan megjelenhetnek a portál web-; és közösségi oldalain.
Bővebb információ: Simon Ádám (főszerkesztő) (+36-70-429-7675, simon.adam@hirlevelplusz.hu)

JELENTKEZÉS A CIVIL KORZÓRA CIVIL SZERVEZETEKNEK:

A jelentkezés az alábbi linken található google űrlap kitöltésével történik: http://goo.gl/forms/R9EawTS0Zb (Amennyiben problémát jelent az űrlap kitöltése, kérjük jelezze!)

Jelentkezési határidő: 2016. április 30.

Kapcsolat:

 • Nagy Krisztina (+36-30-585-8322, kriszta.nagy.vasicivil@gmail.com)
 • Simon Ádám (+36-70-429-7675, civilkorzo9700@gmail.com)

JELENTKEZÉS A CIVIL KORZÓRA AMATŐR MŰVÉSZETI PRODUKCIÓVAL JELENTKEZŐKNEK:

A jelentkezés az alábbi linken található google űrlap kitöltésével történik: https://docs.google.com/forms/d/19wulqjO2SUdWHLchlnc9CdJvZfG_rdFaVdRqEZT-6tM/viewform
(Amennyiben problémát jelent az űrlap kitöltése, kérjük jelezze!

Jelentkezési határidő: 2016. április 30.

Kapcsolat: Bődi Lívia (+36-30-908-0018, szhelyi.civil.kerekasztal@gmail.com )

A rendezvény arculatához nem illő tevékenységgel, termékkel jelentkezők karneváli részvételét nem áll módunkban elfogadni!

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ BETARTÁSÁRA! A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEZÁRÁSÁT KÖVETŐEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN MEGJELENÍTENI SZERVEZETÉT ÉS PROGRAMJAIKAT A KARNEVÁLI PROGRAMFÜZETBEN!

SZCK/VCIC/VÖC/H+

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

10 + kettő =