Legyél utcazenész a 11. Herényi Virágúton! (felhívás)

0

Virágvásár, hazánkban egyedülállóan, több mint 1 km hosszú útvonalon, Szombathely herényi városrészén! A Herényi Kulturális és Sportegyesület felhívása.

Mi vár RÁD?

Virágok színes kavalkádja, kézműves kirakodóvásár, vásári étkek és italok, Borvirágsarkok, színes kulturális programok és még sok más…

Már csak TE hiányzol!

  • Van egy hangszered, amelyből hangulatos dallamokat tudsz kicsalni?
  • Szeretnéd megmutatni énektudásod az utca emberének?
  • Van kedved részt venni egy felejthetetlen rendezvényen?
  • Rendelkezel legalább 20 perces összefüggő műsorral?
  • Esetleg a fődíj sem hagy teljesen hidegen?

Ne habozz, kattanj rá!

Ott a helyed 2013. április 27-28-án a Herényi Virágúton!

A Herényi Virágút rendezői zenei stílusra vonatkozó korlátok nélkül – a tavalyi évhez hasonlóan, ebben az évben is – várják olyan elsősorban akusztikusan megszólaló amatőr zenészek, együttesek, énekesek jelentkezését, akik a rendezvény útvonalán, több helyen szórakoztatnák az ide látogató turistákat és a város lakóit.

A felhívásra jelentkezők április 27-én (szombaton) 13.00-20.00, április 28-án (vasárnap) 09.00-11.30 és 13.00-20.00 kapnak bemutatkozási lehetőséget, a rendezők által összeállított előzetes beosztás szerint. A rendezők színpadi bemutatkozási lehetőséget is felajánlhatnak az általuk kiválasztott jelentkezőknek!
Jelentkezni min. 20 perces műsor blokkal lehet. Egy zenész vagy formáció részéről naponta minimum 2, maximum 5 fellépés vállalható. Az utcazenészeknek nem kötelező mindkét nap fellépést vállalni!

Az összekalapozott “aprópénz” mellett a rendezvényt szervező Herényi Kulturális és Sportegyesület díjában részesülhet az a szólista vagy zenekar, akit a rendezvény végén a közönség a Herényi Virágút utcáinak legjobb muzsikusának választ meg.

A nyertes szólista vagy együttes a 2014 évi Herényi Virágút színpadi programjai közé nyer fellépési lehetőséget, valamint bemutatkozhat Táplánszentkereszt 2014 évi egyik kiemelt rendezvényén.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet. A jelentkezési lap letölthető a www.herenyiek.hu honlapról, valamint az info@vasionkentes.hu e-mail címen.

A jelentkezési lap visszaküldésének módja:

  • postai úton a Herényi Kulturális és Sportegyesület címére (9700 Szombathely, Béke tér 7.)
  • személyesen a Herényi Kulturális és Sportegyesület képviselőjének (9700 Szombathely, Béke tér 7.)
  • elektronikus úton az info@vasionkentes.hu e-mail címre

A jelentkezés határideje:

2013. március 29. (péntek) 12.00
A határidőn túl beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A szervezők a jelentkezők közül választják ki azokat az előadókat, akiket meghívnak a rendezvényre. A rendezvényen csak írásban (e-mailben) visszaigazolt és meghívott előadók vehetnek részt!

Információ:

Herényi Kulturális és Sportegyesület
Herényiek Háza (9700 Szombathely, Béke tér 7.)
E-mail: info@vasionkentes.hu
Tel.: +36-30-5858-322

Herényi Kulturális és Sportegyesület
Facebook