Közeledik a karácsony! Az Unicum egy különleges, egyedi, személyre szabott karácsonyi ajándékkal könnyíti meg a vásárlói dolgát! Egy pincetúrára is invitálja az érdeklődőket! (Részletek a cikkben)

Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában szeretne segíteni idén karácsonykor az Unicum: egy olyan limitált és egyedi Unicum díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

A kampány során olyan ismert és elismert párosokkal dolgozik együtt a vállalat, mint Wossala Rozina és Kánya Kata, illetve Marsalkó Dávid és Marsalkó Péter.

Az idei karácsonyi kampány középpontjába is a családi értékek kerültek: most bárki rákerülhet szerettével a márka egyedi Unicum díszdobozaira. 100 szerencsés – aki november 30-ig feltölti fotóját a karacsony.unicum.hu weboldalra – megnyerheti személyre szabott, egyedi díszdobozát.

Aki azonban biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban.

Az idei kampányra az Unicum három kisfilmmel készült, amiben a két páros és Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket. Aki pedig szeretne többet megtudni róluk és a márkáról, az december 14-én és 15-én jobban megismerheti őket a mára már hagyománynak számító exkluzív lepárló- és pincetúrán a Soroksári úti Zwack Múzeum és Látogatóközpontban.

A filmek az alábbi linkeken elérhetők:

A díszdobozzal kapcsolatos legfontosabb információk:

 • Bővebb információ a nyereményjátékról a karacsony.unicum.hu oldalon olvasható.
 • Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, töltse fel szerettével közös fotóját 2018. november 30-ig a karacsony.unicum.hu weboldalra.
 • Aki biztosra szeretne menni, december 14-én és 15-én nyitvatartási időben megvásárolhatja egyedi díszdobozát a Zwack Mintaboltban – ehhez a szerettével közös képet pendrive-on, személyesen kell leadnia. (Az egyedi díszdobozok a készlet erejéig kaphatóak.)

A karácsonyi pincetúra részletei:

 • A résztvevőknek lehetősége lesz megvásárolni saját egyedi díszdobozukat a helyszínen – ehhez a szerettükkel közös képet pendrive-on személyesen kell leadniuk legkésőbb a program kezdete előtt 30 perccel.
 • Helyszín: Zwack Múzeum és Látogatóközpont; 1095 Budapest, Dandár u. 1.
 • Jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/ (Jegyek korlátozott számban kaphatóak.)
 • Pincetúra időpontok:
 • 2018. december 14., péntek 16:00 (túravezető: Kánya Kata és Wossala Rozina)
 • 2018. december 14., péntek 19:00 (túravezető: Kánya Kata és Wossala Rozina)
 • 2018. december 15., szombat 16:00 (túravezető: Marsalkó Péter és Marsalkó Dávid)
 • 2018. december 15., szombat 19:00 (túravezető: Marsalkó Péter és Marsalkó Dávid)“A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik” – mondta Zwack Izabella a vállalat karácsonyi kampánya kapcsán.Mondj köszönetet az Unicummal! – Készíts Te is saját, személyre szóló díszdobozt karácsonyra és vegyél részt egy családi pincetúrán!
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

13 − nyolc =