Jelentkezzen Ön is a Karneváli Civil Korzóra! (felhívás)

0

A Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Alapítvány 2013-ban is lehetőséget nyújt a városban és a megyében tevékenykedő civileknek szervezetük bemutatására,népszerűsítésére a Savaria Történelmi Karnevál egyik helyszínén, a Civil Korzón.

A Civil Korzót a Szombathelyi Civil Kerekasztal és a Vas Megyei Önkéntes Centrum szervezi.

A Civil Korzó helyszíne és időpontja:
2013. augusztus 23., 24., 25. 10.00 órától 18 óráig
Szent Márton utca (Savaria tér végétől a Borostyánkő Áruház parkolójáig) 

 Csatlakozzon az Ön által képviselt szervezet is,  a karneváli Civil Korzón résztvevők népes táborához!

Milyen szervezeteket várunk?

  • Várjuk olyan szervezetek jelentkezését, akik a Karneváli Civil Korzó területén főként „csalogató” programmal, jó kedvvel és kedvességgel hozzájárulnak a Savaria Karnevál sikeréhez.Ötlet pl: papírmerítés, aktív kvízjátékok, ügyességi játékok, rövid jelenetek a látogatók bevonásával. (INTERAKTIVITÁS)
  • Várjuk olyan szervezetek jelentkezését, amelyek a Civil Korzó interaktív, családias hangulatáhoztermékeikkel, kézműves foglalkozásaikkal, néhány finom egyszerű étellel, itallal és természetesen önkénteseikkel hozzájárulnának!
  • Várunk mindenkit, aki szívesen részt venne egy olyan civilekből álló, ingyenesen látogatható karneváli „önkéntes szigeten”, amely színes programokat kínál a gyerekeknek, információt ad a felnőtteknek és az idősebb korosztály számára egy kellemes pihenőhelyet nyújt a karneváli forgatagban!
  • Várjuk olyan elsősorban akusztikusan megszólalni tudó vagy saját hangosítással rendelkező amatőr együttesek, csapatok, énekesek, jelentkezését, akik szívesen szórakoztatnák a karnevál közönségét. Elsősorban olyan produkciókat várunk melyek műfajban és stílusban illeszkednek a rendezvény szellemiségéhez, zenei programjaihoz. Tánc és egyéb produkciók bemutatására is lehetőséget nyújtunk.
  • Várunk minden olyan felajánlást, amely megnyilvánulási lehetőséget jelent a felajánlónak és hozzájárul a Korzó népszerűségéhez!

 Amit nyújtunk:

– ingyenes megjelenési és bemutatkozási lehetőséget Szombathely legnagyobb turisztikai attrakcióján

– a szervezeteknek korlátozott számban pavilonokat biztosítunk (előnyt élveznek azok a szervezetek, melyek a karnevál minimum két napján képviseltetik magukat a korzón)

– lehetőség van arra, hogy egypavilonban egy vagy több szervezet is bemutatkozzon

Jelentkezés:

– szervezeteknek: Kérjük a jelentkezésnél, adja meg a szervezet nevét, kapcsolattartójának elérhetőségét (telefon, e-mail), valamint írja le röviden azt a tevékenységet, „csalogató” programot mellyel szervezetük a karneválra látogató közönségnek szeretne kedveskedni. Kérjük, írja meg azt is,hogy szervezetük mely napon/napokon tud megjelenni a korzón! Kérjük, adja meg technikai igényeiket is (pavilon, asztal, szék, áram szükséglet stb.)

– amatőr zenei produkcióval jelentkezőknek: Kérjük, adja meg a formáció nevét,kapcsolattartójának elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím). Határozza meg a formáció zenei stílusát és műfaját, adja meg a tagok neveit és hangszereit.

A jelentkezéshez legalább két demo elküldése kötelező!

A demodalok a következőképpen adhatókmeg:

  • webhelyen,és/vagy videómegosztón és/vagy egyéb interneten lévő tárhelyen lévő zenei produkció linkjének elküldésével (e-mailben)
  • CD-n vagy egyéb adathordozón (lehetőleg) mp3 vagy wav formátumban való elküldéssel (postai úton: Szombathelyi Civil Kerekasztal, Szombathely Kisfaludy Sándor u. 1.)
  • (A rendezvényen csak írásban (e-mail-ben)visszaigazolt és meghívott előadók vehetnek részt!)
Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

tizenkilenc + 13 =