Negyven kiadó legfrissebb könyveivel, közel száz programmal, hat külföldi íróval és öt színpaddal várták a szervezők a könyvrajongókat a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron 2018. október 18–21. között a Várkert Bazárban.Harmadik alkalommal rendezték meg az őszi könyvvásárt, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesületével együttműködésben, ahol idén már negyven kiadó mutatta be legfrissebb megjelenéseit, ezzel is felvezetve a karácsonyi könyves időszakot.

A fesztiválon mutatta be új könyvét többek között Al Ghaoui Hesna, Cserna-Szabó András, Lackfi János, Kollár-Klemencz László, Máté Gábor, Nyáry Krisztián, Simon Márton, Szentesi Éva, Tóth Krisztina és Varró Dániel. Fellépett 2018 Aegon Művészeti Díjasa, Nádas Péter.

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál kapcsolódó programjaként, a Bookline, az Aegon és a Külgazdasági és Külügyminisztérium Publishing Hungary Programjának támogatásával megvalósuló rendezvény négy helyszínén egymást követték az irodalmi programok, színházzal, zenével kiegészülve. A fesztiválon mutatta be egyben Breier Ádám a tavalyi Aegon Művészeti díjas Krasznahorkai Lászlóról készült dokumentumfilmjét, de az érdeklődők láthatták a Nádas Péterrel a Világló részletekről készült riportfilmet is.

Kollerits Eliza fotói a rendezvényről

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

egy × 2 =