Fúvósokkal a virágúton

0

A 12. alkalommal megrendezett Herényi virágút állandó fellépője Szombathely Város Fúvószenekara. Így volt ez az idén is. A zenekar 10 óra előtt 10 perccel felvette az alakzatát és a szentmise végeztével fúvószenével köszöntötték a templomból kijövő embereket.Nagy Krisztina köszöntötte a virágút védnökeit, V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt, Szombathely Megyei Jogú Város polgármesterét Dr. Puskás Tivadart, valamint a szervező Herényi Kulturális és Sportegyesület elnökét Szekér Tamást,  emellett köszöntötte még Szabó Tibor színművészt és családját is.
Az ünnepi köszöntő beszédeket V. Németh Zsolt államtitkár kezdte, majd  Dr. Puskás Tivadar polgármester mondott beszédet.
A köszöntő beszédek után a Zrínyi Ilona Általános Iskola 4/C osztályának tanulói adták elő meglehetősen bohókás, de mindenképpen szórakoztató műsorukat.

2014. ÁPRILIS 27. (vasárnap)
SZENT GYÖRGY-TEMPLOM
10.00 Ünnepi köszöntő
• Közreműködnek:
• Zrínyi Ilona Általános Iskola 4.C osztálya
• Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület
NÉMETH LÁSZLÓ UTCAI TÉR – Színpad
11:00 Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület

Maradva a fúvószenénél: az ünnepség után a színpadra vonult át a zenekar, ahol már szép számú közönség várta, hogy megkezdődjön a koncert. A rendkívül változatos és dallamos koncerten mindenki halhatott fülébe mászó dallamokat.

Reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk a zenekarral a virágúton.

[box type=”note” align=”alignleft” width=”700″ ]
Írta: Bődi Lívia
Képek: Bődi Lívia

Szhelyi fúvósok – Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület rovata
Rovatfelelős: Trajbár Balázs [/box]

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

5 × egy =