Január és április között a legtöbb helyi horgászegyesület megtartja évi közgyűlését, melyen a tagok tájékoztatást kapnak az egyesület előző évi eredményeiről, gazdálkodásáról, és döntenek az idei tervekről is. Ezeken az eseményeken a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége képviselői is aktívan részt vesznek és információval szolgálnak az érdeklődőknek.

Az idén eddig a Szövetség a következő egyesületek közgyűlésein vett részt: Répcelaki HE, Zalaszentmihályi HE, Csepregi HE, Büki HE, Körmendi Munkás HE, Elektromosok HE. Két egyesületnél tisztújítás is volt: Büki HE-nél Szabó József elnök leköszönt és Csürős Ádám lett az utódja, míg az Elektromosok SHE-nél újabb öt évre Porteleki Gábor maradt az elnök. A Szövetség  ezúton is  gratulál a megválasztott tisztségviselőknek és köszönetét fejezi ki a leköszönő egyesületi vezetőknek az elvégzett  a munkájukért.

A közgyűlések kapcsán a Szövetség ügyvezető elnöke, Puskás Norbert kiemelte: egy-egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a pecásoknak, hogy problémáikkal, kérdéseikkel a vezetőkhöz forduljanak és a személyes beszélgetések által a legkedvezőbb megoldások születhessenek.  Következő közgyűlések a közel jövőben:

  • Celldömölki Lokomotív HE. – 2018. március 2-án péntek 16.30 óra – Helyszín: Kemenesaljai Művelődési Központ
  • Pannónia Horgász Egyesület – 2018.03.03-én szombat 9.30 óra  – Helyszín: Szombathely, Rohonci u.13 (alagsori egyesületi iroda)
  • Kéthatár-tó Kerkafalva Horgászegyesület –  2018. március 4.-én 14.00 óra  – Helyszín: Kerkafalvi Kultúrház –  8973 Kerkafalva, Jókai u. 8.

A közgyűlésekre minden tagot szeretettel várnak! A részletes meghívókat közgyűlésre tervezett témákkal a www.vasivizeken.hu/hirek oldalán találják a horgásztársak.

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

egy × 3 =