Civil bemutató (14.) – Just for Fun Country Linedance Club

0
Fotó: Just for Fun Country Linedance Club

Mit is jelent a linedance? Olyan formatáncot, ahol a táncosok sorokba és oszlopokba rendeződve táncolnak country zenére.

Egyszerűen tanulható, partnert nem feltétlenül kívánó, kórtól és a résztvevő nemek számától független, remek hangulatot varázsló műfaj. Számtalan alaptánc és koreográfia létezik, melyeket a nagyvilágban mindenhol ugyanúgy táncolnak, ezért bármely égtájon is járunk megfelelő tánctudással felvértezve, akár nyelvi nehézségeket is áthidalva, máris egy jó hangulatú társaságban találjuk magunkat.

Fotó: Just for Fun Country Linedance Club
Fotó: Just for Fun Country Linedance Club

A Just for Fun Country Linedance Club 2009-ben alakult meg amatőr táncosokból, alapító tagjaik ma is lelkesen koptatják csizmájuk sarkát a táncparketten. 2013.01.31-től egyesületi formában, újjászerveződött csapattal dübörög tovább a country zene és a tánc. Az országos country mozgalom vérkeringésébe is bekapcsolódtak, minden évben képviselik megyénket Budapesten az Országos Linedance Fesztiválon. Fellépéseik által bejárták megyénk sok zegét – zugát és eztán is szívesen tesznek eleget minden felkérésnek.

Fotó: Just for Fun Country Linedance Club
Fotó: Just for Fun Country Linedance Club

Szeretnék bárki számára elérhetővé tenni és nem utolsó sorban tovább népszerűsíteni ezt a műfajt. Mindenkit szívesen látnak kortól és nemtől függetlenül, aki szeretné kipróbálni vagy csak kíváncsi, minden pénteken 18 órától.

A csapat szlogenje: Hív a zene, vár a csapat, mozgassuk meg lábainkat!

JUST FOR FUN COUNTRY LINEDANCE CLUB

KIE-pince Evangélikus Egyházközösség, Szombathely, Körmendi u. 2.

Telefon: 06/30-719-3830 (Kasztner Mónika, csapatvezető (14 óra után))
Email cím: justforfun.linedance@gmail.com
Weboldal: www.justforfunlinedance.wix.com/home

» Készült a Just for Fun Country Linedance Club közreműködésével

[ads1]

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 5 =