A szombathelyi Cafe Frei programjai (2014. szeptember)

0

A szombathelyi Cafe Frei programjai szeptemberben.Színházszerda – Aktuális

Mint minden évben színház mellé Színházszerda: feketén két cukorral. A beszélgetés-sorozat keretében idén – ahogy az előző évadban már megszokhatták – kétféle program, kéthetente váltja egymást a Cafe Frei pódiumán. Egyik alkalommal a Weöres Sándor Színház aktuális bemutatója kapcsán beszélgetünk a produkcióban közreműködő vendégeinkkel, két héttel később pedig Kálmánchelyi Zoltán és Vass Szilárd lesznek a délután házigazdái és ígérnek felhőtlen szórakozást Szombathelyi aktuális – a’ la carte Zoli&Sziszi című, mindig megújuló műsorukkal.

Időpontok:

2014. szeptember 10. 17 óra
WSSZ aktuális – Évadnyitó különkiadás: Jordán Tamás bemutatja a társulat legújabb tagjait a kaposvári színi növendékeket

2014. szeptember 24. 17 óra
WSSZ aktuális – Eisemann Mihály-Szilágyi László: Én és a kisöcsém – Koltai Róbert rendezővel beszélget Nagy Cili

KALANDOR-KÖR
Bangó Mária – Mira – hastánc szinte az egész világ
2014. szeptember 15. hétfő 18 óra

”Hastáncolni annyit jelent, mint gyönyörű, egészséges, életvidám nőként élni, sugározni belső szépségünket. A táncos lehet fiatal vagy érett korú, vékony vagy telt, hajadon vagy családos – NŐ!” – vallja Bangó Mária: Mira, a Kalandor-kör őszi, első vendége. Élete, hivatása az orientális tánc és vele a keleti kultúrák. Szeptember 15-én hétfőn este nem is annyira a fizikai világban, hanem inkább a tánc által átjárt nőiség világában bolyongunk majd. Legyen ott Ön is ha teheti, Mira és Grünwald Zsolt ott lesz! Kalandor-kör szeptember 15-én hétfőn este 6 órától a Cafe Frei Szombathelyben!

BÓBITA JÁTSZÓHÁZ KICSIKNEK, NAGYOKNAK

A 2013-14-es évhez hasonlóan, ismét a Bóbita Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Központ munkatársait hívtuk segítségül a gyermekek szórakoztatására. Játékmestereik kéthetente vasárnap délelőtt szórakoztatják a kicsiket, fejlesztik a nagyokat, mutatnak be új játékfajtákat, mindezt úgy, hogy közben szüleik nyugodtan megihassanak egy kávét, vagy bekapcsolódjanak a játékba.
A gyermekek fejlesztő játékokat próbálhatnak ki, kézműveskedhetnek, önfeledten játszhatnak.
Mottónk: Légy kreatív! Fedezd fel önmagad és környezeted! Fejleszd képességeid és tudásod!
Időpontok:

2014. szeptember 14. (vasárnap) 10:00
2014. szeptember 28. (vasárnap) 10:00   

[divider]

rendezvenyszhely

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

tizenkettő − öt =