A Cafe Frei Szombathely programjai (2014. április)

0

Kalandor-kör, Színházszerda, Bóbita játszóház – valamint a legkülönfélébb kávékülönlegességek a Cafe Freiben áprilisban is.

SZÍNHÁZSZERDA – AKTUÁLIS 

Ahogy már nézőink megszokhatták: új évad, új színházszerda. A beszélgetés sorozat keretében idén kétféle program váltja egymást a Cafe Frei pódiumán. Minden hónap első szerdáján a Weöres Sándor Színház aktuális bemutatója kapcsán beszélgetünk a produkcióban közreműködő vendégeinkkel, minden hónap harmadik szerdáján pedig Kálmánchelyi Zoltán és Vass Szilárd lesznek a délután házigazdái és ígérnek felhőtlen szórakozást Szombathelyi aktuális – a’ la carte Zoli&Sziszi című, mindig megújuló műsorukkal.

Időpontok: 

  • 2014. április 9. (szerda), 17 óra
    WSSZ aktuális – Ion Luca Caragiale: Zűrzavaros éjszaka (rendező: Mohácsi János) 
  • 2014. április 16. (szerda), 17 óra
    Szombathelyi aktuális – a’ la carte Zoli&Sziszi 

BÓBITA JÁTSZÓHÁZ KICSIKNEK, NAGYOKNAK

A 2014-es évben ismét a Bóbita Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Központ munkatársait hívtuk segítségül a gyermekek szórakoztatására. Játékmestereik kéthetente vasárnap délelőtt szórakoztatják a kicsiket, fejlesztik a nagyokat, mindezt úgy, hogy közben szüleik nyugodtan megihassanak egy kávét, vagy bekapcsolódjanak a játékba.

A gyermekek fejlesztő játékokat próbálhatnak ki, kézműveskedhetnek, önfeledten játszhatnak.

Mottónk: Légy kreatív! Fedezd fel önmagad és környezeted! Fejleszd képességeid és tudásod!

Időpontok: 

  • 2014. április 13. (vasárnap) 10:00               
  • 2014. március 27. (vasárnap) 10:00 

KALANDOR-KÖR – Novák Viki – törzsi fúziós táncos

2014. április 14. hétfő 18 óra

Novák Viki, fitness instruktor, személyi edző, mindenféle táncos-fitness programok prezentere, de legeslegesleginkább törzsitáncos alfanőstény. Gyermekkora óta a tánc bűvöletében él, de az igazi, „a nagy Ő”, a törzsi fúziós tánc alakjában jelent meg az életében. Táncolt már Miamiban, Orlandóban, New Yorkban, New Jerseyben, de Firenzében, Bécsben, Frankfurtban és természetesen kis hazánkban is – számtalan helyen, legtöbbször Budapesten és természetesen itt Szombathelyen is. Több éven keresztül élt az Egyesült Államokban, innen hozta haza magával a törzsi táncot, ezt a modern, ősi, misztikus, “earthy”, ősanya – holdnővér műfajt. A minden elemében mozgást hordozó Novák Vikit, április kalandorát Grünwald Zsolt kérdezi, a Cafe Frei Szombathely színpadán – a hónap második hétfőjén!

[box type=”info” align=”alignright” ]Helyszín: Cafe Frei – 9700 Szombathely, Uránia udvar
Asztalfoglalás: 94/310-511
E-mail: kavezo@kavekaland.hu
Web: www.cafefrei.hu; www.kavekaland.hu[/box]

[divider]
rendezvenyszhely

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

kilenc + 7 =