Március 2-án lett volna 70 éves Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész és zeneszerző. 2020 novemberében távozott közülünk, de a nevét a magyar emberek soha nem fogják elfelejteni. A sitkei rockfesztivál egyik alapítója volt. A fesztivál a mai napig az egyik legnevesebb nyári programok közé tartozik. Érdekes, fordulatokban gazdag élete volt.

“Örülök, hogy a rockzenén keresztül találtam meg önmagamat, és ahogy az én krónikásom és barátom, Horváth Attila írta: Csak az évek múltak el, a többi nem…”  (Balázs Fecó)

Minden dalával rengeteg érzelmet tudott átadni. Nem felejtjük el soha!

Mi 5 felejthetetlen, emlékezetes dalával emlékezünk rá:

Balázs Fecó – Évszakok (Extra produkció – A Dal 2020 második elődöntő)

A Dal 2020 – Magyarország legjobb dala. 2020. február 1-tól élőben a Duna televízió és a Duna World képernyőjén.További extra tartalmakért kattints a http://…

Balázs Fecó-Maradj velem

Részlet a Balázs Fecó 60. születésnapi koncertjéből!m1 adásából!

Balázs Fecó-Keresztes Ildikó-A csönd éve volt…

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó videóklippje 1999-ből.rendező: Tabár Istvánoperatőr, vágó: Andrics László

Balázs Fecó – Érints meg

Megint elment a nap,ahogy mindig szokott.Nem túl sok van már,amit még itt hagyott.Ami félig van kész, az ma félig marad. Engedd, hogy a dolgokmost nélkülünk …

Balázs Fecó – Nekünk nyílt a végtelen (Rockinform fotózás werkfilm)

Rendeld meg Balázs Fecó CD-it a bookline.hu-n: http://bit.ly/naEeuL

Facebook
2002. március 6.-án születtem Sárváron. Répcelakon nőttem fel. Most Szombathelyen az Orlay szakgimnáziumban tanulok. Mindig is közel állt hozzám az irodalom és a fogalmazás. Az iskolámnak az író klubjában volt esélyem, lehetőségem a gondolataimat papírra vetni a középiskola kezdetekor. A tanáraim, barátaim segítségével ma már egy saját blogot működtetek, ahol olyan témákról írók az olvasóimnak, amik a mindennapjainkban megtalálhatóak. Most pedig a H+ íróihoz, szerzőihez csatlakozhattam.

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =