„13600–Adhat Vonal” pályázati felhívás telefonhívással támogatható adománygyűjtő rendszer használatára közhasznú szervezetek részére

0

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal (Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Invitel Távközlési Zrt.) partnerségben működteti a „13600 – Adhat Vonal” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú szervezeteket támogathatnak az adományozók.
Pályázati határidő: 2014. szeptember 21.

Az Adhat Vonal célja: A 13600 – Adhat Vonal azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson. Mivel a hazai mobilszolgáltatók, továbbá a T-Home és az Invitel által működtetett hálózatokból is elérhető ez a vonal, kiemelkedő lehetőséget biztosít az adománygyűjtő szervezetek számára azzal, hogy rendkívül széles körből kaphatnak adományokat.

Az Adhat Vonal működése:

A 13600 – Adhat Vonalon keresztül maximálisan 100 szervezet támogatható az alábbi működési rendszer szerint: a 13600 telefonszám felhívása után az adományozók 00-99-ig számozott mellékek alapján azonosíthatják, hogy mely szervezetet kívánják a telefonhívás vagy SMS értékével (250 Ft) támogatni.

A pályázás feltételei:

A 3/2011. (IX.26.) NMHH rendelet alapján a fenti lehetőség igénybevételére közhasznú szervezetek (alapítványok, egyesületek vagy akár nonprofit gazdasági társaságok) jogosultak. A 13600 – Adhat Vonal szám használatára az alábbi feltételek teljesülése esetén pályázhatnak:

a szervezet közhasznú jogállással rendelkezik, melyet 30 napnál nem régebbi bírósági kivonattal igazolni tud,
a szervezet 2014 során frissített adatlappal rendelkezik a NIOK Alapítvány által működtetett Adhat adatbázisban (további részletek: http://adhat.hu/adhat-adatlap-civil-szervezetek-profilja).

[highlight]A teljes pályázat ide kattintva érhető el![/highlight]

További információk:
Email: adhatvonal@niok.hu Tel.: +36-1-315-3151 Fax: +36-1-315-3366

Facebook

Szólj hozzá!

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code

10 − hat =